7.8.06

Kofferttanke

I dag har eg teikna på kofferten min; den store, raude kassa som mamma kjøpte til meg og som rommar sikkert godt og vel dei tretti kiloa som eg kan ha med meg til Ecuador. Den såg svært alvorleg, vaksen og stressa ut, med store hjul, låssystem og band til å festa kleda og alt under. Så teikna eg ein blome, og den strekte seg over heile framsida. Gler meg til å gå på flyplassen og sjå barnleg ut!

4 Comments:

Blogger Kristine said...

Eg trur ikkje du vil ha problemer med å finna ein raud, blomstrete koffert når den kjem på bagasjebåndet saman med alle dei strenge, mørke:)

Kusina mi skal vere i Australia neste år og ho var her for å vege bagasjen igår. Ho hadde ikkje 15kg ein gong, og eg misunner deg som får ha 30...

- ei som og er byrja å tenkje kofferttankar

09 august, 2006  
Blogger Kristine said...

Forresten, ja vi må møtast før du reise! Kor tid har du tid? Eg har ein del tid så lenge eg ikkje plutselig må på jobb..

09 august, 2006  
Blogger anne siri og tore said...

hey:)

ting du må ha med deg til ecuador; et åpent sinn. Det er stort sett alt du trenger.. kan love deg på at du vil møte på frustrasjoner, gleder, savn, frihetsfølelse, stolthet over å ha reist, åh, du kommer til å få det kjempebra!

og du kommer til å vokse mye på det som person..

Kanskje jeg får mulighet til å sende med et brev eller to..?

Skulle ønske jeg kunne blitt med deg en uke eller to..!! ellers så er det ikke så mye praktisk en trenger.. de har alt en trenger, egentlig..
Lykke til:)

åååhhh.. savner ecuador!!!!!

10 august, 2006  
Blogger Ingvild said...

Eg syns du e lur. Da e urettferdi at alle kofferta liksom ska sjå like ut. Eg syns da va bra du gjorde nåke med din. Han blir sikkert mykje kjekkare å ha med seg då..
Du må ha ein fantastisk go tur te Ecuador.. Eg ska tenka på deg, Benedikte... Lykke te..
Ver ikkje redd for EG er med deg, seier Herren.... Takk og pris for da..

11 august, 2006  

Legg inn en kommentar

<< Home